Sibiu Rally Challenge: provocarea de a cuceri Transfagarasanul
15.09.2014
        
Distribuie acest articol!   

Prima editie a Sibiu Rally Challenge se va desfasura in perioada 9-12 octombrie 2014, in locatii deja foarte cunoscute de pasionatii de sporturi cu motor: Piata Mare din Sibiu, speciala Paltinis care va fi parcursa in nocturna, celebrul Transfagarasan si circuitul de rally cross. „Sibiu Rally Challenge este o competitie, dar in acelasi timp si un festival al sporturilor cu motor. Este un eveniment complet nou si obiectivul nostru este sa devina un reper in lumea sporturilor cu motor internationala”, a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

Ziua de joi, prima a evenimentului, este dedicata recunoasterilor si instalarii partcipantilor in Piata Mare a orasului. Vineri sunt programate startul festiv, parada masinilor pe strazile din centrul orasului si prima provocare: speciala Paltinis in nocturna. Ziua de sambata este dedicata „celui mai spectaculos drum din lume” – Tranfagarasan – care va gazdui in premiera o competitie auto pe partea dinspre Sibiu. „Transfagarasanul este, cu siguranta, cea mai mare provocare de la Sibiu Rally Challenge. Va fi parcurs o data in urcare si o data in coborare si sunt sigur ca va fi un moment extraordinar atat pentru cei implicati, cat si pentru spectatori”, a continuat Sorin Itu.

Sibiu Rally Challenge se va incheia duminica, pe circuitul de rally cross, cu confruntarea celor mai buni piloti intr-o cursa similara cu celebra Cursa Campionilor. „Anul acesta Sibiu Rally Show este parte integranta a Sibiu Rally Challenge, un eveniment care sper sa atraga pasionatii de sporturi cu motor si nu numai. Am pregatit si numeroase alte surprize, iar obiectivul nostru este sa avem un spectacol de calitate si sa promovam orasul la nivel international. Sibiu Rally Challenge este un eveniment dedicat tuturor pasionatilor de sporturi cu motor care accepta provocarea de a concura pe Transfagarasan”, a mai adaugat Sorin Itu.

Sibiu Rally Challenge, un eveniment inspirat din celebrul Festival al Vitezei de la Goodwood, va reuni piloti de top, masini de competitie, masini istorice si oameni din industria auto intr-un spectacol total care va dura patru zile.

Distribuie acest articol!