Dacia - 3 milioane de clienti, in 10 ani
15.10.2014
        
Distribuie acest articol!   

Marti, 14 octombrie, la standul Dacia din cadrul Salonului Auto de la Paris, un client spaniol a primit din partea lui Nicolas Wertans, directorul de vanzari al Grupului Renault la nivel mondial, cheile masinii sale, un model Dacia Sandero Stepway. Si nu orice vehicul, ci modelul Dacia cu numarul 3.000.000 vandut din anul 2004 si pana in prezent.

„Cu 3 milioane de vehicule vandute in mai putin de 10 ani, Dacia este un caz unic in universul auto mondial, a declarat Nicolas Wertans. Marca Dacia a creat si a intretinut un puternic climat de incredere si de proximitate cu clientii sai, totul datorita unei promisiuni simple si clare care raspunde intocmai asteptarilor unei clientele aflate in cautarea unor vehicule fiabile, sigure, cu echipamente si prestatii moderne la preturi accesibile”.

2014 se anunta din nou un an excelent pentru Dacia, in contextul in care vanzarile marcii progreseaza cu 24,4% pe primul semestru. De altfel, Dacia – marca ce ofera cea mai tanara gama de modele din piata auto mondiala – inregistreaza o crestere a rezultatelor in toate tarile din Europa. In aceasta zona geografica, cresterea vanzarilor este de 36,2% pe primul semestru al anului in curs.

In bazinul mediteranean, Dacia a reusit sa creasca in cota de piata in toate tarile din regiune, in ciuda unor contexte economice mai putin favorabile. In concluzie, marca Dacia continua sa se dezvolte iar, ca element de noutate, va incepe sa fie comercializata si pe piata din Israel inainte de sfarsitul anului, aceasta dupa ce in 2013 s-a lansat cu succes in alte 6 tari: Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru si Malta.

Distribuie acest articol!