Mercedes Clasa S - dupa Maybach urmeaza Pullman
30.10.2014
        
Distribuie acest articol!   

Peste putin timp, Mercedes va prezenta, in cadrul Salonului de la Los Angeles, noua versiune Maybach a navei amiral, Clasa S. Dupa cum se stie, Daimler renuntase cu ceva ani in urma la marca Maybach. Nu in totalitate, pentru ca, iata, a transformat-o intr-o versiune exclusivista a noii generatii Clasa S. Iar variantele de superlux nu se vor opri aici, in ciuda faptului ca noua Clasa S a ridicat foarte mult standardele in aceasta privinta, chiar si in versiunea de baza!

Dupa Maybach, va urma o alta declinare a Clasei S, una super-lunga, in binecunoscuta interpretare Pullman – limuzina cu ampatament marit. Lungimea totala va depasi 5,5 metri, in conditiile in care actuala versiune nu masoara mai putin de 5,25 metri!

Noua Clasa S Pullman a fost surprinsa de mai multe ori in teste, asa cum o dovedeste si imaginea alaturata, publicata de Worldcarfans. Cat despre lungime… imaginea vorbeste de la sine! La interior, superlimuzina va putea gazdui 6 persoane in conditii de confort deosebit, pe trei randuri de scaune.

Este de asteptat ca propulsia sa fie preluata de la noul S600, adica un V12 de 530 CP. Cat despre pret, se zvoneste ca s-ar apropia de un milion de euro. Cu siguranta, noul S Pullman nu va avea vanzari fenomenale, insa va contribui si el la succesul noii generatii Clasa S, care s-a vandut deja in peste 100.000 de exemplare in mai putin de un an. Un adevarat record in aceasta categorie!

Foto: Worldcarfans

Distribuie acest articol!