Noul Audi Q7, in ianuarie 2015
19.10.2014
        
Distribuie acest articol!   

Aflat in dezvoltare de mult timp, noul Audi Q7 este gata sa-si faca debutul. Prima aparitie publica este programata pentru ianuarie 2014, in cadrul Salonului de la Detroit.

Confirmarea a venit de la responsabilul cu cercetarea si dezvoltarea din cadrul marcii, Ulrich Hackenberg. Intr-un interviu acordat website-ului IndianAutoBlogs, acesta a declarat: "Daca veti veni la Detroit, veti putea vedea noul Q7". Asadar, dupa ce noul TT Roadster si conceptul TT Sportback au fost dezvaluite la Salonul de la Paris, care tocmai si-a inchis portile, urmatoarea noutate majora de la Audi va fi prezentata peste Atlantic, in perioada 12-25 ianuarie 2015.

A doua generatie a celui mai mare SUV din gama Audi este dezvoltata pe platforma modulara MLB Evo. La caroserie este folosita o combinatie de otel si aluminiu, astfel incat masina castiga in greutate pana la 350 kg, in comparatie cu generatia actuala.

Printre motorizari se va regasi si cea de pe conceptul RS5 TDI, un diesel V6 TDI de 385 CP si 750 Nm. De asemenea, sunt prevazute o versiune electrica Q7 e-tron, precum si una hibrid reincarcabila.

Distribuie acest articol!