Calendarul Pirelli 2015
23.11.2014
        
Distribuie acest articol!   

Celebrul producator de pneuri Pirelli si-a castigat notorietatea si datorita calendarului sau, cu fotomodele. Ca la fiecare final de an, aparitia calendarului Pirelli este un eveniment in sine, in primul rand pentru lumea fotografiei de moda.

Totul a inceput in urma cu mai bine de 50 de ani, cand Pirelli a decis sa publice un almanah compus din imagini cu manechine in pozitii lascive, mai mult sau mai putin imbracate. Tonul a fost astfel dat si, in scurt timp, calendarul Pirelli avea sa ajunga un obiect de cult pentru fanii domeniului glamour & sexy, cu atat mai mult cu cat calendarul este distribuit selectiv, doar anumitor clienti.

Dupa ce editia 2014, compusa din clisee inedite, in alb-negru, a fost semnata de Helmut Newton, calendarul Pirelli 2015 este opera artistului Steven Meisel si a fost realizat sub avizul Carinei Roitfeld, un nume greu in lumea modei, ex-director la Vogue.

Puteti descoperi cateva imagini din calendarul Pirelli 2015 in galeria foto de mai jos, precum si prin intermediul filmului de prezentare.

Distribuie acest articol!