Mercedes-Maybach S600, in doua imagini teaser
11.11.2014
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce s-a consumat premiera versiunilor GT si GT S, produse de Mercedes-AMG, iata ca a sosit momentul unei alte premiere de top pregatite de Mercedes. Peste doar cateva zile, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, va fi dezvaluit noul Mercedes-Maybach S600 – un maxim in materie de lux si confort.

Asadar, numele Maybach se intoarce pe piata, insa nu ca un brand in sine, ci ca o versiune de top pentru nava amiral de la Mercedes, Clasa S. O modalitate inspirata prin care Daimler incearca sa relanseze numele Maybach, dupa ce a esuat in incercarea de a-l impune printre producatorii de superlimuzine.

Viitorul Mercedes-Maybach S600 va avea la baza cea mai noua generatie Mercedes S600, insa va fi mai lung, mai luxos, mai scump, mai confortabil si mai impunator. In asteptarea premierei oficiale, Mercedes a da publicitatii cele doua imagini teaser de aici.

Daca in prima facem cunostinta cu un posterior impozant, insa fara a vedea prea multe detalii, in cea de-a doua ne putem forma o idee in legatura cu luxul oferit la bord. Iar imaginea vorbeste de la sine!

 

 

Distribuie acest articol!