O inedita expozitie de miniaturi, la Procar Skoda Timisoara
05.11.2014
        
Distribuie acest articol!   

Procar – Centrul Skoda Timisoara ii asteapta pe pasionatii de automobile la inaugurarea expozitiei de miniaturi auto Masini mici, legende mari. Evenimentul este programat sambata, 8 noiembrie 2014, ora 11,00, in showroom-ul Procar din Timisoara, Calea Sagului 138B.

Expozitia este formata din peste 200 de machete auto. Acestea fac parte din colectia initiata cu ani in urma de Jani Kapusy, consilier tehnic la Procar, si care este dusa mai departe de fiul sau, Jani Kapusy jr. Colectia cuprinde modele de referinta din istoria automobilului, realizate la diferite scari si marimi.

Invitatul special al acestei inaugurari va fi Lucien Hora, multiplu campion national la viteza. El va veni la Timisoara insotit de masina sa de curse, monopostul Lola F3000 cu care a castigat ultimele cinci titluri nationale. Pentru fanii motorsportului, organizatorii au prevazut o sesiune foto si de autografe cu Lucien Hora.

Toti cei care vor trece pragul showroom-ului Procar cu acest prilej vor avea ocazia sa admire o expozitie in premiera pentru Timisoara, sa intalneasca unul dintre cei mai mari campioni ai automobilismului sportiv romanesc din toate timpurile si sa studieze indeaproape un monopost de Formula 3000. Intrarea  este libera.

Distribuie acest articol!