Mercedes GLE Coupe - primul concurent direct pentru BMW X6
12.12.2014
        
Distribuie acest articol!   

La sapte ani de la aparitia SAC-ului BMW X6, Mercedes vine cu un concurent direct in aceasta nisa care, intre timp, tinde sa devina o categorie in toata regula – cea a SUV-urilor premium cu alura de coupe. Noul Mercedes GLE Coupe are de infruntat, asadar, binecunoscutul BMW X6, dar si mai putin celebrul Infiniti FX.

Motorizarile vor fi diesel si pe benzina cu puteri cuprinse intre 258 CP si 367 CP, varful de gama fiind opera celor de la AMG. Cu GLE in versiunea 450 AMG, Mercedes inaugureaza, practic, anuntata linie de modele speciale AMG Sport. Toate motorizarile vor fi cuplate la o cutie de viteze automata 9G-Tronic (cu 9 trepte). Transmisia 4Matic este oferita standard.

Sistemul Dynamic Select ofera, in premiera, mai multe moduri de rulare (INDIVIDUAL, COMFORT, SLIPPERY, SPORT si SPORT+) si actioneaza asupra setarilor suspensiei, care poate fi clasica sau pneumatica Airmatic.

Mercedes GLE Coupe este un SAC (Sports Activity Coupe) de dimensiuni mari, care masoara 4.900 mm lungime, 2.003 mm latime, 1.731 mm inaltime si are ampatamentul de 2.915 mm.

 

 

 

Distribuie acest articol!