Noile modele smart, in Romania de la 8.700 euro fara TVA
07.12.2014
        
Distribuie acest articol!   

Gama completa  de noi modele smart (fortwo si fourfour) este prezentata  oficial in Romania in sase versiuni (3 versiuni de motorizare pentru fiecare model). Prin intermediul noilor motorizari de baza de 45 kW pentru fortwo si forfour, dar si cu motorul de top de 66 kW disponibil de acum si pentru forfour, gama de modele disponibile este extinsa la un numar de sase versiuni.

Preturile incep de la 8.700 euro (fara TVA) pentru modelul fortwo si de la 9.250 euro (fara TVA) pentru modelul forfour.

Chiar si in cazul celor mai accesibile versiuni disponibile, noile smart fortwo si forfour sunt echipate standard cu dotari importante de siguranta si confort. Echiparile standard includ lumini de rulare pe timp de zi cu LED, inchidere centralizata cu telecomanda, confirmare vizuala a inchiderii masinii si imobilizator, cruise control cu limitator de viteza (limitare variabila a vitezei), termometru temperatura exterioara cu indicator de inghet, instrumentar de bord cu display LCD cu grafica monocromatica si computer de bord, geamuri electrice fata. Mai mult, sistemul de directie asistata electric Direct-Steer este si el oferit standard. Toate versiunile noilor modele smart indeplinesc deja normele de poluare Euro 6.

In Romania, livrarea noilor modele catre primii clienti urmeaza sa se faca incepand din 8 decembrie.

 

 

Distribuie acest articol!