Rombat lanseaza Terra Pro, o noua generatie de baterii Heavy Duty
03.12.2014
        
Distribuie acest articol!   
300% durata de viata, 2 ani garantie si 200% rezistenta la coroziune sunt principalele caracteristici ale noii generatii de baterii Terra Pro Heavy Duty (HD) cu SuperEndurance Technology (SET) de la Rombat.  
 
Compania bistriteana Rombat a reproiectat gama de baterii HD folosind experienta acumulata in domeniul bateriilor pentru sisteme start/stop. Aceasta expertiza obtinuta in urma dezvoltarii bateriilor AGM si EFB a fost aplicata si bateriilor folosite pe camioane. Principala schimbare consta in tehnologia de fabricare a gratarelor de baterii – de acum inainte se va folosi un gratar stantat, cu rama pe toate laturile. De asemenea au fost utilizate aliaje si elemente noi de aliere pentru gratare. Reproiectarea a adus cu sine performante electrice excelente atestate in laborator si in exploatare, un numar de cicluri de incarcare-descarcare de trei ori mai mare, cu porniri multiple pe distante scurte. Noua generatie de baterii va permite exploatarea fara probleme in conditii extreme de temperatura si va asigura un consum de apa foarte redus, practic nesemnificativ.
 
Noile baterii Terra Pro sunt primele produse ale companiei bistritene ce vor purta noul logo recent lansat de liderul pe piata de baterii din Romania.

Distribuie acest articol!