Tur virtual prin Muzeul Skoda si Centrul Skoda pentru Clienti
09.12.2014
        
Distribuie acest articol!   

Muzeul Skoda se ridica la nivelul reputatiei sale de univers interactiv incitant – acum chiar si in varianta virtuala online. Muzeul Skoda este primul muzeu automobilistic din Republica Ceha care ofera un tur virtual prin intermediul Google Street View. Parcurgandu-l, puteti cerceta exponatele in detaliu si puteti chiar lua loc in spatele volanului anumitor modele clasice Skoda – oricand si de oriunde.

"Muzeul nostru s-a redeschis in urma cu doi ani dupa o modernizare amanuntita, ilustrand renumita istorie a marcii Skoda si atragand clienti din toata lumea. Oferim acum aceasta oportunitate fantastica, extinzandu-ne serviciile pentru a facilita accesul din toate colturile lumii in expozitie, 24 de ore din 24, 7 zile din 7", a declarat Andrea Frydlova, directorul Muzeului Skoda.

Google Street View ofera acum tuturor utilizatorilor posibilitatea de a se plimba prin Muzeul Skoda, de a cunoaste arhitectura salilor de expozitie si chiar de a privi mai cu atentie automobilele istorice legendare, din confortul de acasa. Cu doar cateva click-uri, puteti ajunge in mijlocul expozitiei si puteti descoperi nestematele automobilistice.

Turul virtual va permite de asemenea sa va asezati in spatele volanului exponatelor selectate – spre exemplu, in primul automobil fabricat vreodata de producatorul ceh, Voiturette A, proiectat de fondatorii Laurin si Klement, dar si in alte legende, cum ar fi L&K- Skoda 110, Skoda 860, Skoda Superb 4000 si Skoda 1101 Tudor Cabriolet. Puteti de asemenea "intra" in modelele Skoda Popular Sport Monte Carlo si Skoda 1000 MB. Experienta cuprinde si posibilitatea de cercetare amanuntita a interiorului studiului Skoda VisionD si al automobilelor de curse Skoda 130 RS si Skoda Fabia Super 2000.

La sfarsitul anului 2012, muzeul Skoda a fost reproiectat si a trecut printr-o modernizare considerabila, pentru a deveni un exponent multimedia al marcii. In salile istorice din Strada V\clav Klement, puteti calatori pe parcursul a 120 de ani de istorie a companiei, traind astfel o experienta multimedia diversificata si interactiva. Colectia Muzeului Skoda, care se intinde pe o suprafata de peste 1800 mp, etaleaza in prezent in jur de 340 de exponate, incluzand automobile de serie pentru pasageri, masini de curse, prototipuri, cateva zeci de motoare, patru motociclete si o bicicleta. Turul virtual ofera o perspectiva a experientei care ii asteapta pe vizitatorii Muzeului Skoda.

Google Street View le ofera utilizatorilor online de asemenea ocazia de a vizita virtual Centrul Skoda pentru Clienti din Mlada Boleslav. Gama actuala de modele de autovehicule poate fi studiata amanuntit la exterior si interior, inclusiv colectia de biciclete si Accesorii Originale. Centrul Skoda pentru Clienti a fost supus unei modernizari semnificative in anul 2013.

Distribuie acest articol!