BMW vrea sa concureze Mercedes-Maybach
16.01.2015
        
Distribuie acest articol!   

BMW ar putea rivaliza cu Mercedes-Maybach prin lasarea unui nou varf de gama, care s-ar putea numi Seria 9. Speculatiile din presa auto internationala sustin ca acest nou model de superlux este prefigurat de conceptul Vision Future Luxury (foto), prezentat in aprilie anul trecut, la Beijing.

La momentul dezvelirii lui Vision Future Luxury, seful de design de la BMW, Adrian van Hooydonk, spunea despre prototip ca "ofera o perspectiva pe termen lung asupra perceptiei luxului modern". Este usor de imaginat ca, intr-o versiune de serie, aceasta limuzina ar putea fi un concurent redutabil pentru noul Mercedes-Maybach Clasa S. Desigur, daca va primi unda verde pentru intrarea in productie. Dar pana la posibila lansare a Seriei 9, in toamna acestui an este asteptata noua generatie Seria 7, preconizata la IAA Frankfurt!

Informatiile din presa internationala de specialitate dau ca posibil anul 2017 pentru lansarea Seriei 9. Ar urma sa aiba un ampatament mai mare decat Seria 7 si o lungime totala de circa 5,50 metri. Spre comparatie, noul Mercedes-Maybach Clasa S are 5,45 m lungime.

Distribuie acest articol!