Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2014 - finalistele
06.01.2015
        
Distribuie acest articol!   

Ca la fiecare inceput de an, ne pregatim sa aflam care este cea mai frumoasa masina a anului care tocmai s-a incheiat, pe baza unui vot popular derulat la nivel continental. Concursul isi va consuma faza finala pana pe 18 ianuarie. Pe baza voturilor de pe internet, prin etape eliminatorii, din cele opt modele nominalizate initial, in faza finala au ramas doar patru.

Eliminatele de pana acum sunt Opel Adam Rocks, smart Forfour, Citroen C4 Cactus si Renault Espace. Rezultatele votului popular de pe internet sunt surprinzatoare, avand in vedere ca Franta, care este initiatoarea si, practic, gazda acestui concurs, nu are nicio reprezentanta in finala.

Dar iata care sunt cele patru finaliste ale concursului Cea Mai Frumoasa Masina a Anului 2014:
Mazda MX-5
Mercedes Clasa C Break
FIAT 500X
Jaguar XE

Finala va avea loc in perioada 5-18 ianuarie, cand internautii sunt din nou invitati sa voteze modelul preferat. Decernarea trofeului va avea loc pe 28 ianuarie, in deschiderea celebrului Festival Automobile International. Ajuns la a 30-a editie, festivalul gazduit de Domul Invalizilor din Paris se va desfasura in perioara 28 ianuarie – 1 februarie 2015. Marea atractie a evenimentului va fi, ca in fiecare an, expozitia "Concept Cars".

Distribuie acest articol!