Ford Fiesta - nr. 1 la clasa mica in Europa, al treilea an
30.01.2015
        
Distribuie acest articol!   

Ford Fiesta a fost cea mai bine vanduta masina de clasa mica din Europa, in 2014. Anul trecut, clientii au achizitionat 308.999 unitati Ford Fiesta, fiind modelul de clasa mica cu cele mai mari vanzari din Europa, pentru al treilea an consecutiv.

Printre cele mai populare versiuni pentru care au optat clientii se numara Ford Fiesta echipat cu revolutionarul motor de 1.0 litri EcoBoost. Acesta a fost desemnat in 2014 Motorul International al Anului, pentru al treilea an la rand, acesta fiind de altfel un rezultat record.

“Designul inovator si tehnologia avansata sunt principalele motive care stau la baza popularitatii modelului Fiesta, iar modelele distinctive in doua culori Red&Black, echipate cu noul motor EcoBoost de 1 litru si 140 CP, continua sa tina Fiesta in top”, a declarat Roelant de Waard, vicepresedintele diviziei Marketing, Vanzari si Service Ford Europa. “Pentru a raspunde cererii din ce in ce mai mari din partea clientilor sai, Ford creste productia modelului Fiesta la fabrica de asamblare din Koln, Germania.”

In februarie, fabrica de la Koln va creste productia modelului Fiesta cu 300 de unitati pe zi, ajungand la 1.850 de vehicule, si de asemenea sase ture suplimentare de lucru in week-end au fost adaugate calendarelor de productie din ianuarie si februarie.

Distribuie acest articol!