Lamborghini Huracan pulverizat la 300 km/ora, scos la vanzare
30.01.2015
        
Distribuie acest articol!   

Surpriza zilei vine din Ungaria, acolo unde proprietarul exemplarului Lamborghini Huracan pulverizat la 300 km/ora, despre care relatam zilele trecute, a decis… sa vanda epava! Desi nu a mai ramas mare lucru din masina, dupa cum se poate observa din foto, pretul cerut pentru ramasite este de 6.400 de euro! Cu precizarea ca cei interesati pot cumpara anumite piese si cu bucata.

Reamintim, este vorba despre un Lamborghini Huracan care a avut un accident grav, percutand glisiera de securitate pe autostrada M7 din Ungaria. In urma iesirii in decor, masina a fost distrusa complet, iar incidentul (petrecut la viteaza de 320 km/ora!) face acum inconjurul lumii pe internet, fiind filmat din interior, de catre pasagerul din dreapta.

Chiar daca nu a mai ramas mare lucru din masina, iata ca si ramasintele pot fi extrem de scumpe. Caci vorbim, nu-i asa?, de un model Lamborghini foarte in voga! Ironia sortii face ca printre putinele piese si subansamble scapate intacte din accident sa se numere discurile ceramice de frana de pe fata, care sunt disponibile la vanzare separat, la pretul de 1.075 de euro…

Foto : OLX

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol!