Citroen Berlingo Mountain Vibe: perfect pentru a evada
22.02.2015
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Citroen Berlingo lanseaza o noua versiune energica si optimista. Traiti intens fiecare clipa cu noul Concept Mountain Vibe, relaxati-va si admirati natura, profitand din plin de senzatiile inedite si de echiparile practice. Plin de viata si functional, acesta va ofera multiple posibilitati de evadare si libertate.

Cu un design indraznet, noul Concept Berlingo Mountain Vibe va invita sa descoperiti trasee neexplorate.Veritabila semnatura a masinii, liniile topografice ce infrumuseteaza caroseria va incurajeaza sa renuntati la traseele cunoscute si sa va aventurati pe munte. Grafica originala in nuante de roz puternic amplifica personalitatea conceptului. Regasindu-se inclusiv in jurul farurilor de ceata, nuanta de roz se armonizeaza perfect caroseriei Mountain Green, creand un mix de culori proaspat si optimist.

Designul exterior este completat de protectiile specifice existente la nivelul spoilerelor si pasajelor rotilor. Anvelopele vin echipate cu lanturi de zapada roz si bare de pavilion imbracate in spuma de culoare roz. Intregul ansamblu capata o alura de aventurier, moderna dar in acelasi timp tehnologica. Prevazut cu functia Grip Control, ni-l putem imagina cu usurinta cutreierand muntii elvetieni, in timp ce portbagajul voluminos adaposteste diverse echipamente dedicate sporturilor montane: escalada, snowboarding sau plimbari snowshoe.

Scaunele frontale si cele trei scaune individuale de pe randul al doilea, infrumusetate de tapiteria in relief Liberia, de culoare gri si cusaturi roz, inveselesc habitaclul si accentueaza caracterul prietenos al conceptului Berlingo Mountain Vibe. Pasagerii se vor bucura, cu siguranta, de luminozitatea si panorama exterioara oferita de pavilionul vitrat Modutop asociat lunetei cu deschidere ampla.

Practic si ingenios, conceptul Berlingo Mountain Vibe ofera vitalitate si prospetime Noului Citroen Berlingo, veritabila referinta in segmentul automobilelor de familie de tip "ludospace".

Distribuie acest articol!