Citroen C4 Cactus - masina cu cel mai frumos interior
05.02.2015
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia celei de-a 30 a editii a Festivalului Auto International, Linda Jackson, director general al marcii Citroen, a primit premiul  Cel mai frumos interior al anului, acordat modelului Citroen C4 Cactus. Titlul, oferit de un juriu format din experti din diferite domenii, recompenseaza efortul echipelor de design interior ale Citroen. Atractiv, spatios si functional, interiorul C4 Cactus transpune ocupantii intr-un univers al confortului si calatoriilor.

Anual, in centrul Invalides, Festivalul Auto International prezinta o expozitie pe tema concept car-urilor si designului, premiind cele mai bune proiecte auto si artistice ale anului. Premiile sunt acordate de un juriu format din experti si pasionati din lumea curselor de automobile, arhitecturii, designului, modei, culturii si presei.

Prezidat anul acesta de arhitectul Jean-Michel Wilmotte, juriul celei de-a 30 a editii a acordat noului Citroen C4 Cactus premiul pentru cel mai frumos interior. Premiul recompenseaza modelul de serie care incarneaza un demers cu adevarat ambitios, in materie de design interior, volume armonioase si alegerea perfecta a culorilor si materialelor.

Extrem de aerisit, habitaclul ofera atat soferului cat si pasagerilor mai mult spatiu si confort. Aceasta strategie de design este cea care a stat la baza conceperii interiorului noului Citroen C4 Cactus, convingand juriul sa acorde premiul. Ambianta interioara este deosebit de moderna si aerisita. Plansa de bord, rafinata si flotanta, integreaza in partea superioara un spatiu de depozitare generos, cu acces facil, creat prin integrarea airbag-ului pasager in pavilion, fiind o adevarata premiera mondiala. Scaunele ofera un confort optim, gratie design-ului de tip ”sofa”. De altfel, ecranul tactil de 7 inch regrupeaza numeroase comenzi si elibereaza plansa de bord.

C4 Cactus a atras deja pe langa juriu si un numar mare de clienti, cu peste 42.000 unitati vandute in 2014.

Distribuie acest articol!