Noul VW CC, prefigurat de Sport Coupe Concept GTE
25.02.2015
        
Distribuie acest articol!   

Conceptul reprezentat in cele doua schite de aici este asteptat sa fie expus anul acesta la Salonul de la Geneva. Numele de Sport Coupe GTE sugereaza prezenta unui motor electric sub capota, insa, dincolo de tehnologia de avangarda, prototipul prefigureaza viitoarea generatie a coupe-ului cu 4 usi CC.

Noul CC se va diferentia mai mult, din punct de vedere estetic, de “fratele” Passat. Este suficient sa privim calandrul pentru a deduce acest aspect. In alta ordine de idei, conceptul afiseaza dimensiuni superioare actualei generatii CC – are 4,87 m lungime (cu 7 cm mai mult) si este mai lat cu 1 cm, inaltimea fiind de 1,40 m.

Este de asteptat ca Sport Coupe Concept GTE sa beneficieze de o propulsie hibrida. Presa germane vorbeste de o putere insumata de 350 CP. Apropo de tehnologia de avangarda, butoanele de la bord au fost inlocuite in intregime, cu ajutorul a patru ecrane tactile.

Lansat in 2008, Passat CC a beneficiat de un facelift in 2011, modelul fiind “rebotezat” pe parcurs prin renuntarea la numele Passat. Prin urmare, acest concept prefigureaza, practic, a doua generatie CC, asteptata pe piata in urmatoarele 12-18 luni.

Distribuie acest articol!