Noua Skoda Fabia Monte Carlo
25.03.2015
        
Distribuie acest articol!   

Noua Skoda Fabia Monte Carlo si-a avut premiera recent, la Geneva – in versiunile hatchback si combi. Sportiva versiune Monte Carlo a noii compacte Skoda, lansate cu cateva luni in urma, adauga accente emotionale aditionale. Cu designul sau atractiv, interiorul sportiv si dotarile cuprinzatoare, noua Skoda Fabia Monte Carlo este una dintre cele mai atractive autovehicule din clasa sa.

Cele mai importante caracteristici ale modelului Skoda Fabia Monte Carlo sunt jantele din aliaj negre de 16 sau 17 inch, suspensiile sport optionale, elementele negre de design de la exterior, SunSet (geamuri cu tenta inchisa in spate lateral si la luneta), precum si plafonul panoramic cu sticla cu tenta inchisa. Printre altele, interiorul se remarca prin volanul sport cu trei spite imbracat in piele, interiorul negru si scaunele sport cu design unic. Astfel, noul model indeplineste cerintele tot mai ridicate ale clientilor in privinta personalizarii.

A doua generatie Skoda Fabia a fost primul model Skoda disponibil in versiunea Monte Carlo, incepand cu anul 2011 (in varianta hatchback si mai tarziu si in cea Combi). In 2014, producatorul ceh si-a extins gama Monte Carlo si pentru Citigo, Yeti si Rapid Spaceback. Linia de design Monte Carlo evoca traditia de 114 ani in care Skoda activeaza cu succes in domeniul motorsport.

Distribuie acest articol!