Skoda va avea un mic SUV
10.03.2015
        
Distribuie acest articol!   

Dupa toate probabilitatile, Yeti, actualul SUV din gama Skoda, va avea nu unul, ci doua modele care il vor inlocui in viitorul apropiat. Este vorba despre un crossover compact cu pana la 7 locuri, care urmeaza sa-si faca aparitia anul viitor, dar si despre un SUV de dimensiuni mici, care va folosi platforma tehnica de la viitorul Volkswagen Taigun (foto).

Micul SUV Skoda va incerca sa raspunda cererii in crestere de modele crossover urbane de mici dimensiuni, o nisa inventata de Nissan, cu Juke, si aflata acum in plina ascensiune. Aceasta categorie s-a dezvoltat foarte mult, oferta fiind deja surprinzator de variata – FIAT 500X, Renault Captur, Peugeot 2008 sau Jeep Renegade sunt doar cateva exemple in acest sens.

Viitorul SUV Skoda de dimensiuni mici va fi disponibil exclusiv cu transmisie pe puntea anterioara. In privinta motorizarilor, sunt de asteptat agregate in 3 cilindri pe benzina si cu 4 cilindri diesel.

Cat despre orizontul de asteptare pentru acest model, cu siguranta lansarea nu va avea loc mai devreme de finele anului 2017.

Distribuie acest articol!