Sistemele de navigatie TomTom, in Romania prin AROBS
14.04.2015
        
Distribuie acest articol!   

AROBS Transilvania Software, important furnizor de aplicatii software si distribuitor de dispozitive infotainment pentru autovehicule, anunta introducerea pe piata romaneasca a sistemelor de navigatie TomTom START 40, 50, 60. Astfel, conducatorii auto din Romania se pot bucura de navigatia oferita de un brand de top, harti pentru 45 de tari din Europa si garantia actualizarii acestora pe viata.

Sistemele de navigatie din gama TomTom START sunt apreciate de conducatorii auto din toata lumea pentru usurinta in utilizare inca de la prima instalare in masina. Printr-o simpla apasare pe harta se poate planifica un traseu sau se poate cauta cu rapiditate un punct de destinatie. Functia de Cautare Rapida sugereaza adresele de la primele litere introduse. Utilizatorul are acces la o baza de date cu milioane de Puncte de Interes cu adrese si numere de telefon.

Siguranta la volan este una dintre preocuparile producatorului TomTom. Sistemele de navigatie sunt concepute astfel incat orice deplasare din punctul A in punctul B sa se realizeze fara incidente si batai de cap. Instructiunile vocale in limba romana si bara de vizualizare a traseului care apare afisata permanent pe ecran ii acorda asistenta conducatorului auto, acesta accesand informatii esentiale fara ca atentia sa-i fie distrasa de la volan. Sistemul de prindere pe parbriz EasyPort este integrat in design, se pliaza usor si poate fi transportat impreuna cu dispozitivul. Ecranele generoase de 4,3, 5 si 6 inch permit vizualizarea clara a meniului iar functia de Ghidare Avansata asista in alegerea benzii corecte in intersectiile complicate.

Infrastructura rutiera se modifica cu 15% in fiecare an si cu pana la 40% in tarile cu o dezvoltare rapida. Dispozitivele TomTom din gama START ofera navigatie in 45 de tari din Europa si beneficiaza de actualizari gratuite pe viata ale hartilor (pana la 4 disponibile anual, pe toata durata de viata a produsului).

Sistemele de navigatie GPS TomTom START sunt disponibile la preturile recomandate de 899 lei (START 40), 999 lei (START 50) si 1149 lei (START 60) in magazinele Flanco, urmand a fi distribuite in toata reteaua de parteneri AROBS.

 

 

 

 

Distribuie acest articol!