Surpriza: viitorul Audi A4, dezvaluit partial
02.04.2015
        
Distribuie acest articol!   

Asteptat sa-si faca debutul la toamna, in cadrul Salonului de la Frankfurt, noul Audi A4 isi dezvaluie primele detalii intr-un mod neasteptat. Imaginile alaturate, primele cu noua generatie A4, au fost publicate pe internet tocmai in… China!

Sunt imagini care dezvaluie detalii importante de la interior – plansa de bord si consola centrala, cat si o buna parte din sectiunea frontala – grupurile optice si partial calandrul.

Asadar, un look nou, oarecum surprinzator, dupa cate ne putem da seama din aceste imagini, realizate, cel mai probabil, pe un exemplar de pre-serie. In timp ce grila a primit un nou contur, mai "ascutit", farurile sugereaza forma unui bumerang, avand forma literei L. In acelasi timp, luminile de zi cu LED si semnalizarea formeaza, in interiorul farului, un Z.

Celelalte imagini ne dezvaluie detalii de interior – plansa de bord si consola centrala. Aceasta din urma este bine garnisita cu comenzile multimedia, in timp ce pe plansa de bord troneaza, la mijloc, de-acum nelipsitul display.

Ramane de vazut ce alte detalii vom mai afla in cele sase luni cate au mai ramas pana la premiera mondiala a noului A4, programata la IAA Frankfurt 2015.

Distribuie acest articol!