Peugeot Vision Gran Turismo
10.05.2015
        
Distribuie acest articol!   

Peugeot Vision Gran Turismo, dedicat jocului video GT6, are un raport  putere/greutate de 1:1 (adica 875 kg/875 CP!) si performanta de a atinge 100 km/h in 1”73 (sub 2 secunde). Noul Supercar Peugeot propune experiente inedite amatorilor de jocuri Gran Turismo (GT6) exclusiv pe PlayStation3.

Cu peste 15 masini de curse Peugeot, existente deja in seria Vision Gran Turismo, marca leului a raspuns deja pozitiv noii provocari lansate de Kazunori Yamauchi, creatorul jocului video de simulare auto: aceea de a construi o masina care sa celebreze aniversarea celor 15 ani ai acestui joc.

Designerii Peugeot si inginerii Peugeot Sport au creat un supercar de exceptie ce inglobeaza toate codurile unui automobil de curse extrem de performant, insufletit de performanta HD a GT6. La prima vedere, Peugeot Vision Gran Turismo, impresioneaza prin silueta monolitica conceputa pentru a taia pur si simplu aerul, cu o inaltime de doar 1,04 metri si o absenta notabila a aproape tuturor elementelor aerodinamice. Caroseria reuseste singura, prin designul aparte, sa creeze impresia ca masina este pur si simplu lipita de asfalt.

Exact in spatele soferului, in pozitie centrala in spate, propulsorul V6 turbo de 3,2 litri, asociat transmisiei manuale cu 6 rapoarte, transmite permanent cei 875 CP celor 4 roti motrice care au dimensiuni pe 22 inch in fata si 23 inch in spate. La acestea se adauga greutatea redusa a masinii de doar 875 kg si o repartitie ideala a maselor, iar directia ultra-precisa creeaza toate premisele pentru a face fata provocarilor lansate de Gran Turismo. Franarea este la fel de impresionanta, gratie celor 4 discuri ventilate Brembo din carbon cu diametru de 380 mm in fata si 337 in spate.

Pilotii virtuali vor putea testa in curand Peugeot Vision Gran Turismo pe nu mai putin de 40 de circuite de exceptie si in 107 configurari. Disponibil in 6 culori, exclusiv pe PlayStation 3, Peugeot Vision Gran Turismo va fi disponibil gratuit in momentul actualizarii Gran Turismo 6.

Distribuie acest articol!