Citroen - marca preferata de francezi
09.06.2015
        
Distribuie acest articol!   

Ultimul studiu efectuat de Posternak-Ifop privind imaginea companiilor franceze in fata publicului francez a indicat drept castigatoare marca Citroen. Rezultatul saluta eforturile depuse de Citroen in cadrul strategiei de reinnoire demarata de catre marca.

Citroen este marca nationala preferata de francezi dintre toate categoriile, asa cum o arata cel mai recent studiu efectuat de Posternak-Ifop, in decursul lunii mai 2015, pe un esantion reprezentativ din populatia franceza. Cu un indice de imagine de 77, Citroen ocupa primul loc (la egalitate cu Michelin) in clasamentul celor mai cunoscute 30 companii franceze din toate sectoarele.

Linda Jackson, director general al marcii Citroen: “Rezultatul saluta eforturile depuse in cadrul strategiei de reinnoire a marcii, un proiect amplu ce include absolut  totul, incepand de la produsele noastre si materialele de comunicare pana la experientele oferite clientilor atat in mediul virtual cat si in punctele de vanzare. Toate aceste aspecte sunt esentiale in construirea imaginii marcii. In toate aceste domenii dorim sa inglobam perfect propriul ADN, acela al unui constructor de automobile dedicat trup si suflet confortului ocupantilor. Clasandu-ne pe primul loc, publicul francez isi exprima inca o data atasamentul fata de spiritul unic ce incarneaza marca Citroen”.

Distribuie acest articol!