CNR, Transilvania Rally 2015: 49 de echipaje la start
12.07.2015
        
Distribuie acest articol!   
Cea de a cincea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2015, Transilvania Rally, se va desfasura la Cluj-Napoca, in perioada 17-18 iulie si va alinia la start 49 de echipaje, care si-au anuntat deja oficial inscrierea.
 
Cu 11 probe speciale (8 diferite) cu o lungime totala a probelor de circa 123 km si trei probe superspeciale – doua in parcarea Polus Center si una in centrul municipiului Turda – Transilvania Rally promite a fi un real spectacol.
 
Liderul Napoca Rally Academy, organizatorul Transilvania Rally, Marco Tempestini, sustine ca si in acest an s-a incercat sa se aduca spectacolul aproape de oameni: "Experientele noastre internationale ne fac sa dorim sa organizam un raliu dedicat tot mai mult spectacolului si spectatorilor, un ingredient de baza pentru a avea un succes durabil si ambitii de afirmare pe plan international. Si in acest an am dorit sa aducem masinile de curse si pilotii, atat de fascinanti pentru spectatori, cat mai aproape de oameni”, apreciaza Marco Tempestini.

Distribuie acest articol!