Crestere de 50% pentru Honda, in Romania
16.07.2015
        
Distribuie acest articol!   

Cu 396 de unitati livrate in primele sase luni ale anului 2015, Honda Trading Romania a reusit sa depaseasca cu 50,5% rezultatele inregistrate in aceeasi perioada a anului 2014. Ca o confirmare a evolutiei pozitive de la finele anului 2014, atunci cand Honda Trading Romania a reusit sa inregistreze prima crestere dupa cinci ani dificili pentru piata auto din Romania, rezultatele din prima jumatate a anului in curs demonstreaza o revenire accelerata pentru Honda.

Ca un exemplu graitor, in luna mai, dealerii Honda au livrat un total de 142 de unitati, sau 27% din totalul livrarilor ce au avut loc in anul 2014. Cele mai populare modele din portofoliul Honda in Romania raman modele CR-V si Civic, cel din urma marcand o evolutie excelenta in privinta vanzarilor versiunii sedan.

In toamna acestui an Honda Trading Romania va lansa noul crossover HR-V, un model cu potential important pe piata din Romania. Tot in aceeasi perioada va fi lansata si noua generatie a modelului de clasa mica Honda Jazz. Perspectivele pentru finalul de an sunt si ele pozitive, data fiind gama complet noua de modele precum si cresterea constanta a pietei de automobile noi din Romania.

Distribuie acest articol!