Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015, sustinut de ACAROM
15.07.2015
        
Distribuie acest articol!   

Premium Expo, organizatorul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii (SAB & Accesorii), evenimentul cu o traditie in piata de peste 22 ani, anunta initierea parteneriatului cu ACAROM – Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania. Acest parteneriat contribuie la cresterea ofertei si calitatii produselor expuse in cadrul SAB & Accesorii prin aducerea in atentia publicului vizitator specialist si interesat de acest domeniu a celor mai noi modele si tehnologii din segmentul autovehiculelor, echipamentelor, pieselor si accesoriilor auto.

Participarea companiilor membre ACAROM la SAB & Accesorii 2015 va avea ca rezultat crearea unui plus de imagine marcilor reprezentate, avand totodata o reala evidentiere a segmentului echipamentelor, pieselor si accesoriilor auto si un impact semnificativ asupra vânzarii produselor ?i serviciilor prezentate in cadrul evenimentului. Conferintele, workshop-urile, demonstratiile live, interactiunea directa intre specialisti si concursurile cu premii reprezinta ingredientele principale in mentinerea si dezvoltarea platformei business nr. 1 pe care o reprezinta SAB & Accesorii in domeniul auto din Romania.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XIII-a internationala va avea loc in perioada 1-11 octombrie 2015, in cadrul complexului Romaero Baneasa, pe o suprafata de peste 25.000 mp.

Distribuie acest articol!