Skoda Rapid Spaceback ScoutLine
08.07.2015
        
Distribuie acest articol!   
Cea mai recenta aparitie in gama Skoda este, de fapt, o noua interpretare a versiunii Sportback de la subcompacta Rapid. A primit inca un prenume, ScoutLine, trimiterea la Octavia Scout, allroad-ul de la Skoda, fiind evidenta.
 
Cei de la Skoda definesc noul model drept "o compacta tanara si aventuroasa". Capabila sa abordeze drumuri mai dificile, are la exterior un pachet specific, foarte asemanator cu cel de pe Octavia Scout – protectii laterale si parasocuri cu scuturi din plastic argintiu. Pachetul optic exterior este completat de jantele speciale, pe 16 sau 17 inch.
Apropo de asemanarile cu Octavia Scout, la Rapid Spaceback ScoutLine exista si o diferenta majora, din pacate: lipsa transmisiei integrale!
 
Noua editie speciala va ajunge la dealeri in cursul acestei luni. Comunicatul Skoda vorbeste despre anumite piete din Europa pe care va intra noul Spaceback ScoutLine, insa fara a preciza care anume.
 
Introdus in toamna lui 2013, modelul Skoda Rapid Spaceback se bucura de un exceptional succes pe piata, fiind vandut anul trecut in 72.400 exemplare.

Distribuie acest articol!