Atractiile Citroen la Salonul de la Frankfurt
12.08.2015
        
Distribuie acest articol!   

Citroen a anuntat oficial cu ce noutati va veni la principalul eveniment automobilistic din toamna acestui an, Salonul de la Frankfurt. Atractiile standului Citroen de la IAA 2015 vor fi doua concept car-uri indraznete si creative, o gama de modele reinnoita, prezentarea unor tehnologii utile si o experienta inedita, oferita clientilor.

Citroen isi va prezenta viziunea auto prin lansarea a doua concept car-uri cu un design aparte. In premiera mondiala, va fi prezentata o versiune proaspata si energica a lui C4 Cactus, ce inglobeaza starea de spirit a legendarului Mehari. Alaturi de acesta, in premiera europeana va fi expus concept car-ul Aircross (foto), intr-o versiune mondiala ce ilustreaza forta de urcare in gama prin noua strategie adoptata de marca.

De asemenea, Citroen va veni la IAA 2015 cu o gama restilizata, cu noile versiuni C4 Cactus si C1, dar si cu best-seller-uri restilizate – noua Gama C4 si noul Berlingo Multispace. Elementul comun al acestei game deosebit de moderne este confortul, expertiza recunoscuta Citroen.

Tehnologiile Citroen au drept cap de afis motorizari extrem de eficiente, de ultima generatie, inclusiv motorizarile Diesel Blue HDi  (in special noua versiune BlueHDi 150 si 180 disponibila cu modelul C5), precum si gama de motorizari pe benzina PureTech din care face parte motorizarea turbo in 3 cilindri PureTech votata Engine of the Year. De asemenea, va fi prezentata oferta completa de servicii conectate cu Citroen Connect, imbogatita cu noi performante.

In fine, Experienta Client la 360 de grade se va regasi  in special in cadrul serviciilor propuse prin Citroen Service Racing, precum si a altor oferte de tipul Citroen&You. Obiectivul: o experienta de client simpla si personalizata, pentru un plus de incredere si confort.

Distribuie acest articol!