Navon N675 Plus, navigatie si car-kit
02.08.2015
        
Distribuie acest articol!   
Celor care isi propun sa porneasca la drum cu masina personala, Falcon Electronics le ofera solutia ideala pentru a ajunge usor la orice destinatie. Mai mult, pentru ca in majoritatea tarilor europene vorbitul la telefon in timpul sofatului este interzis, Navon N675 Plus este dotat cu un modul Bluetooth care il transforma in car-kit permitand preluarea apelurilor handsfree de pe telefon.
 
Softul iGO Primo cu care este  prevazut Navon N675 Plus este apreciat de cunoscatori pentru ca asigura viteza de procesare marita, rulare rapida a aplicatiiilor si afisare perfecta a graficii 3D. Interfata sa este prietenoasa si usor de folosit, iar functiile sale utile si complexe. impreuna cu procesorul de 800Mhz, softul iGO Primo transforma GPS-ul Navon N675 Plus intr-unul dintre cele mai rapide si eficiente dispozitive de acest tip de pe piata. Astfel, utilizatorul abordeaza cu incredere orice drum si destinatie, indicatiile vocale ale Navon N675 Plus fiind mereu exacte si la timp.
 
Navon N675 Plus este echipat cu o serie de aplicatii care imbunatatesc experienta de drum. Astfel, utilizatorii pot afla informatii despre regulile de circulatie din tara vizitata, detalii despre trafic in functie de intervalul orar sau care este consumul de benzina pe segmentul de drum circulat, pot converti cu usurinta unitati de masura pentru greutate, viteza, arie, volum etc.

Distribuie acest articol!