Concept radical Bugatti: Vision Gran Turismo
03.09.2015
        
Distribuie acest articol!   

Bugatti dezvaluie un concept radical, orientat spre lumea curselor si derivat dintr-un model virtual. Se numeste Vision Gran Turismo si, asa cum il tradeaza numele, a fost desenat initial doar pentru lumea jocurilor video.

Realizat in colaborare cu cei de la Polyphony Digital, compania care a creat jocul video Gran Turismo, acest exemplar unicat va fi prezentat peste putin timp, in cadrul Salonului de la Frankfurt, IAA 2015. Are statut de concept, insa zvonurile vorbesc deja despre viitorul model "de serie" Bugatti, pe care, macar in parte, acest prototip il anticipeaza.

Vision Gran Turismo Concept a fost realizat cu scopul de a prefigura  viitoarele linii generale de design Bugatti. In acelasi timp, evoca trecutul glorios al marcii, invingatoare in editiile 1937 si 1939 in celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans – legendarul Type 57 Tank.

Cu un aspect puternic inspirat de designul actual al bolizilor de anduranta, conceptul are drept punct de plecare celebrul Veyron. In acelasi timp, este de asteptat ca o serie de detalii sa se regaseasca pe viitorul Bugatti Chiron, asteptat sa isi faca aparitia in 2016. Va fi un supercar cu cel putin 1400 CP sub capota si un pret pe masura: peste 2 milioane de euro!

 

Distribuie acest articol!