DS 4, de acum si in versiune Crossback
02.09.2015
        
Distribuie acest articol!   

Un model, doua configuratii de caroserie si o parte frontala restilizata. Un stil unic, ce inglobeaza elemente identitare puternice si emblematice ale stilului DS. Mai multe inovatii high tech, rafinament in cele mai mici detalii. Toate acestea caracterizeaza noile modele DS 4 si DS 4 Crossback.

Vandut in peste 115.000 de exemplare de la lansare, DS 4 castiga astazi un avant puternic cu cele doua configuratii: Noul DS 4, un sedan dinamic si distinctiv dedicat acelor clienti in cautare de senzatii inedite si confort la volan si o noua silueta inedita, DS 4 Crossback, cu un look „de aventurier sic”, ce beneficiaza de o garda la sol inaltata.

Oferta dubla reprezinta raspunsul marcii DS la asteptarile clientilor de pe segmentul compact premium. Un segment care a fost invadat in ultimii ani de noi configuratii cu o personalitate puternica. Gama crossover reprezinta in acest moment 30% din piata actuala a berlinelor premium compacte.

Linii fluide, dinamice si elegante, ornamente cromate ce infrumuseteaza caroseria, motorizari performante si eficiente. Noul DS 4 detine toate calitatile unei berline premium, conferind in acelasi timp o nota personala gratie nuantei bi-ton caroserie/pavilion, unice pe segmentul sau. Cu un interior rafinat, exclusivist si personalizabil, noul DS 4 se prezinta ca un successor demn de traditia auto DS, ingloband spiritul avangardist, personalitatea puternica, rafinamentul si tehnologiile varf de gama. Noul DS 4 constituie, cu siguranta, o oferta unica pe segmentul premium de vehicule compacte.

DS 4 Crossback este un autovehicul polivalent prin excelenta. Isi afirma spiritul de «aventurier sic» gratie garzii la sol inaltate, jantelor mari de culoare neagra si, nu in ultimul rand, ornamentelor aplicate pe arcadele rotilor si barelor de pavilion. 

Asadar, noul DS 4 si DS 4 Crossback contureaza perfect spiritul automobilelor DS: o identitate puternica, tehnologie de ultima generatie, motorizari performante ce pot atinge pana  la 210 CP     si nu in ultimul rand rafinamentul exceptional. Prezentate in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2015, aceste modele vor fi comercializate incepand cu luna noiembrie a anului 2015, in Europa.

 

Distribuie acest articol!