SEAT Leon Cross Sport, perfect pentru jungla urbana
24.09.2015
        
Distribuie acest articol!   

SEAT a prezentat noul show car Leon Cross Sport, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Conceptul combina performanta unei masini sport compacte si stilul coupe distinctiv al unei masini in doua usi, cu versatilitatea tractiunii integrale controlate electronic si cu o garda la sol inaltata cu 41 mm. In plus, designul atragator impresioneaza prin proportii perfecte si linii clare caracterizate de cele mai inalte standarde de precizie si calitate.

In discursul sau, presedintele SEAT, Jurgen Stackmann a subliniat faptul ca "gama SEAT Leon reprezinta nu numai un succes imens, dar este si surprinzator de versatila. Pentru Leon Cross Sport am pus in practica o idee noua: performanta Leon Cupra combinata cu multiplele posibilitati oferite de un vehicul de teren. Rezultatul este o masina ideala pentru marca noastra si pentru un stil de viata activ si tânar. In plus, fiind o compacta in doua usi, SEAT Leon Cross Sport este masina perfecta pentru jungla urbana a celor ce locuiesc in orase".

SEAT Leon Cross Sport duce mai departe performanta Leon Cupra. Motorul sau de 2,0 litri furnizeaza o putere de 300 CP si atinge viteza de 100 km/h cu start de pe loc in numai 4,9 secunde. Ca toate modelele actuale SEAT, Leon Cross Sport dispune de conectivitate de ultima generatie, care permite utilizarea confortabila prin sistemul Full Link a smartphone-urilor diverselor marci si sisteme de operare. O apreciere deosebita merita cele mai inovative sisteme de asistare a soferului: cruise control adaptiv cu Front Assist, sistemul de stabilitate electronic special adaptat masinii, sistemul pentru recunoasterea semnelor de circulatie, directia progresiva si sistemul de asistare la mentinerea benzii de circulatie.

Distribuie acest articol!