Conceptele Suzuki de la Tokyo 2015
07.10.2015
        
Distribuie acest articol!   

Suzuki va sarbatori a 100-a aniversare in 2020, iar Salonul Auto de la Tokyo reprezinta ocazia perfecta pentru a prezenta modelele si tehnologiile pe care brandul  le va dezvolta in urmatoarea perioada pentru a marca acest eveniment. Tema standului Suzuki este “Suzuki Next 100”, iar o serie de concepte noi vor dezvalui ideile Suzuki despre ceea ce inseamna placerea de a conduce.

Printre acestea, Mighty Deck, care ofera un nou tip de distractie in segmentul mini.  Este un concept “urban/outdoor” care ofera libertatea de miscare intre situatii contrastante: oras si natura sau munca si distractie. Chiar daca modelul este unul din clasa mini, plafonul din panza si portbagajul deschis ii confera utilitati diverse, fiind dedicat persoanelor cu un stil de viata plin de aventuri si care vor sa evadeze din cotidian.

Conceptul Air Triser redefineste segmentul de minivan compact, spatiul din interior si modul inteligent in care pot fi configurate scaunele, oferind senzatia unui lounge privat. Atunci cand Air Triser este parcat, scaunele pot fi configurate in modul de relaxare (cu scaunele fata in fata), sau in modul lounge (cand scaunele formeaza o canapea in forma de U). Pasagerii se pot bucura de continutul media de pe un display mare, pozitionat pentru a oferi o vizionare perfecta. Faptul ca Air Triser ofera pasagerilor numeroase modalitati de relaxare, inclusiv in momentul stationarii, este o noutate in segmentul minivan-urilor compacte.

Distribuie acest articol!