Suzuki anunta noul crossover compact Ignis
04.10.2015
        
Distribuie acest articol!   

Suzuki Motor Corporation a anuntat modelele care vor fi expuse la cea de-a 44-a editie a Salonului Auto de la Tokyo, programat in perioada 30 octombrie – 8 noiembrie 2015. La standul Suzuki vor fi expuse si noile modele lansate, inclusiv Vitara si  Baleno. Printre conceptele care vor fi expuse la Tokyo se numara si Ignis, care arata intentia Suzuki de a reveni pe piata cu un crossover compact.

Ignis arata cum un model compact poate sa fie util atat in deplasarile de zi cu zi din oras, cat si in activitatile programate in weekend. Configuratia noului model este ideala atat pentru deplasarile cotidiene, dar ofera o deplasare in siguranta pe drumuri de macadam si pe zapada, permitand astfel soferului si pasagerilor sa se bucure de o experienta inedita si in cazul iesirilor  in aer liber din weekend.

Un design compact si un interior extrem de practic definesc modelul Ignis si ii ofera un statut unic in randul crossoverelor compacte. Ignis are la baza conceptul IM4, prezentat la Geneva, in 2014.

Ignis-Trail Concept extinde conceptul de versatilitate urbana si outdoor, oferind un comportament excelent pe drumuri de macadam. Jantele mari si pasajele rotilor mai proeminente sunt incluse in pachetul de design care fac din Ignis-Trail Concept vehiculul ideal pentru petrecerea timpului liber.

 

Distribuie acest articol!