Debut digital pentru BMW M2
05.11.2015
        
Distribuie acest articol!   

Este cel mai nou automobil de inalta performanta de la BMW M si promite sa devina un model emblematic: noul BMW M2 Coupe. Primele informatii despre coupe-ul sport ce dezvolta 370 CP au fost anuntate oficial la jumatatea lunii octombrie, iar noul model va fi disponibil din luna aprilie a anului 2016. Pana atunci, fanii pot sa descopere noul model in doua proiecte digitale: BMW M2 debuteaza in cea mai nou joc Need Fors Speed si acelasi timp BMW M GmbH a lansat un video cu filmarea unei ture de circuit parcursa de pilotul DTM Agusto Farfus.

Cu o traditie de peste 20 de ani si numeroase titluri de succes, Need For Speed este unul din cele mai apreciate si de succes „racing games” din istorie. Cea mai nou joc il are pe noul BMW M2 integrat inca de la inceput. Alaturi de acesta, vor fi disponibile si alte modele BMW M: BMW M3 Evolution II E30, BMW M3 E46, BMW M3 E92 si noul BMW M4 Coupe.

Pilot oficial BMW in DTM, Augusto Farfus (Brazilia) a avut deja oportunitatea de a lua pulsul noului BMW M2 Coupe – si, datorita tehnologiei video moderne, utilizatorii internetului pot "sa il insoteasca intr-o plimbare". Farfus a testat noul Coupe pe circuitul de la Salzburgring (Austria). O camera de 360 de grade l-a inregistrat in cockpit. Filmarea panoramica, interactiva, ofera perspectiva turului rapid al lui Farfus din scaunul pasagerului.

Inregistrarea fi vizualizata pe YouTube mai jos. Pentru o experienta completa se recomanda o solutie care sa perimita vizualizarea optima a filmului.

Distribuie acest articol!