Manifesto, castigatorul Ferrari Top Design School Challenge 2015
26.01.2016
        
Distribuie acest articol!   

In mod traditional, anual, Ferrari le adreseaza studentilor la design de la universitati de top din intreaga lume, invitatia de a-si prezenta ideile in cadrul prestigiosului concurs Ferrari Top Design School Challenge. Un juriu format din personalitati de talie mondiala alege, mai apoi, cea mai buna creatie.

Prin decizia unanima a juriului, lucrarea castigatoare a editiei 2015 a fost desemnata Manifesto, semnata de sase studenti de la ISD-Rubika Valenciennes, Franta – francezii Michael Barthly, Grimaud Gervex si Jean Baptiste Epinat si belgienii Michael Kalyvianakis, Stanislas Oleksiak si William Stock.

Pe langa Gran Premio Assoluto, castigat de conceptul Manifesto (foto), a mai fost premiata o lucrare semnata de trei studenti de la universitatea Hongik din Seul, denumita Esfera. Aceasta a primit Premio Speciale, acordat prin votul online al publicului.

Revenind la spectaculosul Manifesto, juriul care a votat acest supercar drept castigator al marelui premiu a fost format din designeri, ingineri, colectionari si piloti celebri, precum Paolo Pininfarina, Sebastian Vettel, Nick Mason, sau Jay Kay.

Distribuie acest articol!