Noul MINI Cabrio - Preturi si start comenzi in Romania
26.01.2016
        
Distribuie acest articol!   

Noul MINI Cabrio este pregatit pentru lansarea pe piata din Romania. Noul model este deja disponibil pentru comenzi, cu un pret de inceput de 20.250 euro fara TVA (24.300 euro cu TVA) pentru versiunea MINI Cooper Cabrio (cu motorizare pe benzina de 3 cilindri, 1,5 litri si 136 CP), in timp ce primele livrari sunt asteptate in luna martie a acestui an.

Gama de motorizari este completata de MINI Cooper S Cabrio, cu un pret de pornire de 24.500 euro fara TVA (29.400 euro cu TVA), echipat cu un motor pe benzina de 4 clindri, 2 litri si 192 CP). MINI Cooper D dispune de un propulsor diesel de 3 clindri si 1,5 litri care dezvolta 116 CP si este disponibil incepand de la 21.650 euro fara TVA (25.980 euro cu TVA).

MINI Cabriolet este un model emotional cu un design pe masura, care pastreaza o imagine sportiva. In spiritul marcii, este definit de proportiile caracteristice cu suprafete puternic sculptate si o silueta alungita dinamic, oferind o interpretare actualizata a elementelor clasice de design ale marcii: faruri rotunde si stopuri cu contururi cromate, grila hexagonala a radiatorului sau montantii de culoare negara.

Soft top-ul textil de calitate este oferit cu mecanism de deschidere/inchidere complet automat, precum si functie de culisare a acoperisului. In premiera, actionarea este complet electrica si, prin urmare, foarte silentioasa. Deschiderea si inchiderea acoperisului si a geamurilor laterale se face in 18 secunde si este posibila si in timpul calatoriei, la viteze de pana la 30 km/h. Volumul portbagajului a fost extins cu aproximativ 25%, la 215 litri cu acoperisul inchis si 160 de litri cu acoperisul deschis.

Noul MINI Cabriolet vine cu dimensiuni crescute pentru un plus de confort si ergonomie: +98 mm in lungime, +44 mm in latime si +7 mm in inaltime; ecartament mai lung (+28 mm); latime mai mare a ampatamentului (+42 mm in fata, +34 mm in spate).

Distribuie acest articol!