Bentley Mulsanne are un nou look si o versiune XL
25.02.2016
        
Distribuie acest articol!   

Noua gama Mulsanne va fi prezentata la inceputul lui martie, la Salonul de la Geneva, iar pe piata va fi disponibila din vara acestui an. Revizuirea familiei Mulsanne vizeaza versiunile standard si Speed, iar cu aceasta ocazie va fi lansata si o varianta inedita, cu ampatament marit de la 3,26 la 3,51 m.

Noile versiuni Mulsanne cu facelift pot fi usor recunoscute dupa calandrul mai lat cu 8 cm, cu lamele verticale cromate – o evocare nostalgica a unor modele de referinta, precum Embiricos (1938) sau R-Type Continental (1952). Parasocurile si ornamentele cromate "B" din partea de jos a portierelor fata au fost redesenate, in timp ce farurile dispun de lumina de zi LED adaptabila la conditiile de drum (oras, sosea sau autostrada).

La interior, conditiile de lux si confort sunt in spiritul marcii, cu un plus pentru versiunea "Extended Wheelbase". Este vorba de un supliment de 25 cm in zona picioarelor pentru pasagerii din spate, suport extensibil pentru picioare si o trapa comandata electric.

La capitolul dotari hi-tech se remarca noul touchscreen de 8 inch care integreaza platforma de info-divertisment cu spatiu de stocare de 60 GB. Pasagerii din spate pot folosi tabletele de 10,2 inch compatibile 4G, Wi-Fi si Bluetooth, integrate in spatarele scaunelor din fata. De remarcat si sistemul audio "Naim for Bentley", cu 18 incinte, 19 canale si un amplificator de 2.200W!

Nimic noi sub capota! Versiunea standard dispune de motorul V8 de 512 CP, in timp ce Speed beneficiaza de un biturbo de 537 CP. Performante: 0-100 km/h, in 5,3 secunde si viteza maxima de 296 km/ora.

Distribuie acest articol!