Ford va lansa patru noi SUV-uri, pana in 2020
17.02.2016
        
Distribuie acest articol!   

Aparute in America de Nord cu ani buni in urma, SUV-urile au cucerit, in sfarsit, si piata europeana, anul 2015 fiind primul in care aceasta categorie a depasit clasicele familiale compacte, din perspectiva volumelor de vanzari. Iar Europa nu este un caz singular! In fata unei astfel de tendinte, constructorii se grabesc sa reactioneze cat mai rapid, pentru a profita cat mai mult de apetitul clientilor pentru astfel de modele polivalente.

Cei de la Ford sunt convinsi ca cererea pentru SUV-uri va fi in continua crestere cel putin pana la finele actualei decade. Drept pentru care planuiesc lansarea a nu mai putin de patru modele SUV inedite, pana in 2020.

Fara sa dea prea multe detalii, Ford precizeaza ca noile modele vor fi destinate segmentelor de piata in care prezenta "ovalului albastru" este deficitara. Nu se stie deocamdata nici pe care piete vor fi comercializate noile SUV-uri, desi gigantul din Detroit vorbeste despre o dinamica internationala. Ramane de vazut daca printre noutati se vor numara si versiuni crossover in trei usi sau coupe-uri suprainaltate, cu cinci usi, atat de la moda, mai nou, in tot mai vasta categorie SUV.

Distribuie acest articol!