Lansare europeana pentru Suzuki Baleno, la Geneva 2016
14.02.2016
        
Distribuie acest articol!   

Dupa premiera mondiala de la Frankfurt, Suzuki anunta lansarea pe piata a noului model Baleno, la Salonul Auto de la Geneva.

Noul Suzuki Baleno este o combinatie armonioasa de stil, dotari, performanta si consum eficient de combustibil.

Conform planului pe termen mediu “Suzuki Next 100”, Suzuki si-a propus sa-si consolideze pozitia pe piata, iar ca parte a acestei strategii este si dezvoltarea unor platforme noi, care sa ofere siguranta sporita, mai mult spatiu, o placere mai mare la volan si sa contribuie la economia de combustibil.

Noul Baleno dispune de noua platforma rigida din materiale ultra-usoare de ultima generatie, motorul turbo cu injectie directa BOOSTERJET de 1.0 litri si sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Toate acestea pentru ca noul Baleno sa nu se remarce doar prin design, dotari si spatiul interior disponibil, ci sa ofere si o experienta placuta la condus.

Noul Suzuki Baleno a fost lansat cu succes in India, in luna ocotmbrie a anului trecut, iar in Europa va fi disponibil din aceasta primavara. Lansarea pe piata europeana va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, programat in perioada 3-13 martie.

Distribuie acest articol!