Premiu pentru conceptul Peugeot Fractal
03.02.2016
        
Distribuie acest articol!   

Ceremonia de decernare a premiilor pentru cea de-a 31-a editie a Festival Automobile International a avut loc pe 26 ianuarie la Paris, la Hotel des Invalides. Peugeot primit Marele Premiu Creativ’Experience pentru conceptul Fractal. Gilles Vidal, director de design, a primit acest trofeu, care simbolizeaza inovatiile inglobate in Fractal.

In fiecare an, Festival Automobile International recompenseaza cele mai frumoase modele auto. Aceste premii sunt acordate de un grup de experti entuziasti, grup care este prezidat de arhitectul Jean-Michel Wilmotte si include binecunoscute figuri din industria auto, mass-media si lumea modei.

Peugeot Fractal a incantat la Festival Automobile International si a castigat Marele Premiu Creativ’Experience. Este al doilea premiu castigat de Peugeot Fractal, fiind deja selectat drept Cel mai bun concept car de la Frankfurt Motor Show 2015, de catre cititorii Auto Plus si ascultatorii RTL din 25 septembrie.

"Sunt foarte fericit sa primesc Marele Premiu Creativ’Experience pentru Peugeot Fractal. Este un premiu care evidentiaza experienta soferilor din spatele volanului. Acest premiu recompenseaza studiul prospectiv cu privire la proiectarea de sunet si tehnologia de imprimare 3D reprezentata de acest concept car", a declarat Gilles Vidal, director de design Peugeot.

Concept carul Peugeot Fractal prezinta viziunea brandului referitor la un viitor coupe urban electric. Aceasta impinge Peugeot i-cockpit chiar mai departe, folosind sunetul pentru a face sofatul mai intuitiv.

Distribuie acest articol!