Noul Mercedes Clasa E ajunge si in Romania
14.03.2016
        
Distribuie acest articol!   
A zecea generatie a limuzinei Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibila in Centrele Autorizate de Vanzare Mercedes-Benz din Romania incepand cu luna aprilie, in trei linii de echipare: EXCLUSIVE, AMG si AVANTGARDE. Preturile pentru noua Clasa E incep de la 41.995 euro plus TVA pentru E 220 d (transmisie automata), 49.195 euro plus TVA pentru E 350 d (transmisie automata) si 39.595 euro plus TVA pentru E 200 (transmisie automata).
 
Noua generatie de limuzine din clasa business aduce in prim plan multiple inovatii, design de top si un interior de ultima generatie. 
 
„De-a lungul istoriei de 130 de ani, Mercedes-Benz a setat noi standarde cu fiecare model lansat, facand disponibile tehnologii in premiera in industria auto. Noua Clasa E este cel mai recent exemplu care reconfirma caracterul inovator si demonstreaza viziunea revolutionara pe care Mercedes-Benz o are asupra viitorului. Suntem increzatori ca publicul din Romania va aprecia numeroasele optiuni tehnologice prezente la bord, precum si confortul si siguranta care au consacrat toate modelele Mercedes-Benz”, a declarat Philipp Hagenburger, managing director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.
Noua Clasa E este sofisticata, inspira incredere, eleganta si sportivitate. Comparativ cu predecesorul sau, vine cu dimensiuni exterioare mai generoase. Interiorul noii Clase E incorporeaza sinteza de emotie si inteligenta, piloni ce sunt definiti de filosofia Mercedes-Benz in materie de design – forme distincte cu un flux senzual. 
 
Noul Mercedes-Benz Clasa E este disponibil in doua versiuni de motorizare: E 200, cu un motor turbo pe benzina cu patru cilindri si E 220 d, propulsat de un motor diesel cu patru cilindri. Totodata, noua Clasa E beneficiaza si de cea mai puternica varianta de motor diesel cu sase cilindri ce incorporeaza sistemul SCR si furnizeaza o putere totala de 258 CP si un cuplu de 620 Nm.
 
Toate modelele disponibile in momentul lansarii sunt echipate cu noua transmisie automata cu noua trepte 9G-TRONIC. Acest lucru faciliteaza schimbarea rapida si  insesizabila a vitezelor si permite turatii reduse ale motorului, fapt care are un efect benefic asupra cresterii eficientei si reducerii nivelelor de zgomot.
O generatie de infotainment cu totul noua isi face aparitia in modelul Clasa E echipat cu COMAND Online. Unele dintre principalele sale carateristici, pe langa ecranul de afisare dublu, includ butoanele cu tehnologie touch, Touch Control, amplasate pe volan si un design nou, inteligent al Telefoniei Multifunctionale. Acesta permite telefoanelor mobile sa fie conectate la antena exterioara a autovehiculului, fara sa fie nevoie de cabluri sau de suport de telefon.

 

Distribuie acest articol!