BMW sarbatoreste centenarul cu Festivalul BMW
07.04.2016
        
Distribuie acest articol!   

La 7 martie 2016 – 100 de ani de la momentul in care ceea ce astazi se recunoaste drept BMW AG a fost inregistrata pentru prima data in Registrul Comertului -, BMW Group a lansat sarbatorirea centenarului. Desfasurat sub motto-ul THE NEXT 100 YEARS, un program unic de evenimente centenare este pregatit sa se deruleze pe mapamond, un punct de atractie special fiind Festivalul BMW si Festivalul Nocturn BMW, care au loc in perioada 9-11 septembrie 2016, la Munchen. Mii de vizitatori din Germania si din lumea intreaga sunt asteptati la evenimentul care va fi gazduit de Parcul Olimpic din Munchen, in apropiere de locul de nastere al companiei. Locatiile vor include Stadionul Olimpic, parcarea acestuia si Olympiahalle, precum si BMW Welt si Muzeul BMW.

Festivalul BMW – programul de zi. Intre 9 si 11 septembrie 2016, trei zile de evenimente in Parcul Olimpic din Munchen vor prezenta marca BMW alaturi de subbrandurile sale BMW M si BMW i, BMW Motorrad si BMW Lifestyle. Pe o suprafata de 110.000 de metri patrati, showul va oferi vizitatorilor sansa de a experimenta marca BMW si produsele sale – din trecut, din prezent si din viitor.

Intr-o prezentare unica a marcii, oaspetii din lumea intreaga – inclusiv peste 2.000 de membri BMW Club de pretutindeni – vor experimenta la maximum emotia si fascinatia BMW. Vor fi prezente aproximativ 300 de automobile clasice si actuale. Programul de zi va oferi ceva potrivit pentru toate varstele si gusturile si va include o multitudine de surprize.

Unul din proiectele inedite va fi o demonstratie de drift din care va face parte si pilotul roman Claudiu David. Acesta este unul din membrii consacrati ai echipei de traineri internationali BMW Driving Experince si a fost implicat in mai multe proiecte locale si internationale ale marcii. Accesul la programul de zi al Festivalului BMW este gratuit.

Festivalul Nocturn BMW. In zilele de 9 si 10 septembrie 2016, Festivalul Nocturn BMW de pe Stadionul Olimpic din Munchen va prezenta povestea de succes a marcii BMW si va sarbatori cei 100 de ani care urmeaza. Gazda centenarului va fi personalitatea germana de televiziune si radio Thomas Gottschalk, care va delecta audienta prezentand o serie de celebritati si automobile si motociclete legendare. De asemenea, vor fi numeroase puncte de atractie muzicale, de la muzica clasica la pop, gratie numerosilor artisti si grupuri de renume international, printre care se numara Orchestra Filarmonica din Munchen, Eva Lind, Peter Kraus, Lena, Simply Red si Sunrise Avenue. Pachetul va fi completat de o serie de performante captivante, precum faimoasa Red Bull Flying Bach, a campionilor mondiali de breakdance Flying Steps.

Biletele pentru Festivalul Nocturn BMW, pentru zilele de 9 sau 10 septembrie, sunt disponibile la www.bmw-festival.com sau la Munchen Ticket. Programul spectacolului este identic in cele doua seri. De asemenea, website-ul ofera cele mai noi informatii despre programul Festivalului BMW si cel al Festivalului Nocturn BMW.

Distribuie acest articol!