Vanzarile globale Suzuki Swift au atins 5 milioane de unitati
13.04.2016
        
Distribuie acest articol!   

Vanzarile globale cumulate ale modelului Suzuki Swift, lansat de Suzuki Motor Corporation in noiembrie 2004, au atins 5 milioane de unitati la inceputul lunii aprilie 2016, in 11 ani si 5 luni de comercializare.

De la lansarea sa din 2004, Swift a introdus diferite inovatii in procesul de productie Suzuki, modelul fiind apreciat pentru caracterul sau sportiv, stil si usurinta cu care se conduce. Suzuki Swift a fost recompensat pentru aceste atribute cu numeroase premii, devenind Masina Anului atat in Japonia cat si in alte tari din intreaga lume.

Suzuki Swift este produs in prezent in 7 tari si se comercializeaza in 140 de tari la nivel global. In India, de exemplu, de la lansarea sa in 2005, vanzarile modelului Swift au progresat in acelasi ritm cu piata datorita cresterii economice, adaugand in gama versiunile diesel si sedan.

Modelul care a castigat peste 70 de premii importante la nivel mondial este disponibil acum in Romania si in editia speciala Swift Cool. Modelul Swift reflecta perfect experienta Suzuki in productia de automobile compacte si are o serie de dotari care sporesc confortul si siguranta acestui model.

Distribuie acest articol!