Vizitator neasteptat la un service din Bucuresti - un model american din 1928
15.04.2016
        
Distribuie acest articol!   
Familia Zapp calatoreste de 16 ani in jurul lumii, cu model american Graham-Paige 610 din 1928. In trecere prin Bucuresti, modelul a fost primit in service-ul BMW Auto Cobalcescu, pentru o reparatie.
 
Considerand ca primul automobil BMW (BMW 3/15 Dixi) a fost livrat in 1929, prezenta un automobil produs in 1928 este cu adevarat inedita. Modelul a necesitat repratii la o janta si a fost supus unor operatii de intretinere la cutia de viteze si ambreiaj, toate coordonate de proprietar, Herman Zapp.
 
Familia Zapp se afla intr-o calatorie de 16 ani purtati de modelul de epoca american. Originari din Argentina, au traversat America Centrala si de Nord, au vizitat Australia, Noua Zeelanda, Asia si Africa. In timpul calatoriei, familia s-a extins la 6 membri, cu patru copii care s-au nascut fiecare in alta tara: Pampa in Statele Unite ale Americii, Tehue in Argentina, Paloma im Canada si Wallaby in Australia.
 
„A fost o mare bucurie sa oferim ajutorul unei familii atat de frumoase si suntem mandri ca am devenit o mica parte din aventura lor”, a declarat Viorel Vasii, brand director BMW, Auto Cobalcescu.
 
Graham-Paige este o marca americana care a produs automobile de la sfarsitul anilor 20 pana la inceputul anilor 40. Modelul Graham-Paige 610 este echipat cu un motor cu sase cilindri in line si o cutie manuala nesincronizata cu 3 trepte care asigura o viteza de croaziera de aproximativ 50 km/h. Familia Zapp isi va petrece urmatoarele saptamani in Romania, explorand Bucurestiul si apoi Transilvania. In cei 16 ani de calatorie, este prima oara cand ajung in Europa, cu planul de a traversa continentul de la Sud la Nord.
 
Calatoriile familiei Zapp pot fi urmarite pe site-ul http://www.argentinaalaska.com  sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/herman.zapp. Pasionatii pot afla mai multe si cumparand online cartea „Spark your dream”, despre prima etapa a aventurii lor.

Distribuie acest articol!