Continental isi extinde investitia de la Timisoara
26.05.2016
        
Distribuie acest articol!   

Fabrica de componente electronice Continental din Timisoara investeste 12 milioane de euro in extinderea spatiului de lucru. Fabrica isi mareste suprafata cu peste 7.000 mp, iar lucrarile vor fi gata pana la finalul acestui an.

Startul la constructie a fost dat pe 25 mai 2016, in cadrul unei ceremonii interne, unde directorul fabricii, Franciscoxavier Pujol, a explicat motivele pentru care aceasta extensie este necesara: „Obiectivul nostru este ca pana la finalul acestui an sa incheiem lucrarile de constructie a extensiei, astfel incat sa putem sa onoram comenzile clientilor nostri. Ca urmare a acestei investitii, vor rezulta peste 7.000 mp de spatii destinate birourilor, depozitarii, respectiv zonelor sociale (vestiare, bucatarii si spatii sanitare)”.

La finalul anului, fabrica de componente electronice Continental din Timisoara va dispune de o suprafata de peste 21.000 mp. „Dorim in acest an sa crestem cu peste 1.000 de noi angajati in Romania pe partea de cercetare si dezvoltare si in productie. Investitia e un pas important atat pentru locatie, cat si pentru Continental, pentru a face posibila aceasta crestere. Lucram impreuna si e normal sa crestem impreuna“, a explicat Christian von Albrichsfeld, managerul general Continental Romania.

Distribuie acest articol!