Facelift pentru Citroen C4 Picasso
10.05.2016
        
Distribuie acest articol!   

Conceput dupa cele mai inalte standarde Citroen de creativitate si know-how, noul C4 Picasso este un monovolum (MVP) modern si inovativ. Acesta se distinge prin stilul sau puternic si expresiv, cu linii dinamice si o silueta frontala si posterioara usoara si unica. Designul este accentuat prin proportiile sale pline de originalitate, care combina un exterior compact, cu un spatiu interior lider de clasa si un volum generos.

Interiorul este proiectat in spiritul unui spatiu deschis si ofera o ambianta pura si plina de lumina, gratie unor materiale care imbunatatesc perceptia calitatii si bunastarea tuturor pasagerilor. Acest sentiment este, si mai mult, intarit de performantele rutiere si stabilitatea lui C4 Picasso care, datorita dezvoltarii platformei EMP2, realizeaza o imbinare perfecta intre tinuta de drum ireprosabila si clasicul confort Citroen.

Inca de la lansare, Citroen C4 Picasso a fost disponibil in varianta cu tehnologii de agrement, inclusiv cu o interfata de conducere 100% tactila si un ecran panoramic HD de 12 inch, ca si alte inovatii menite sa asigure o experienta usoara si relaxanta la volan, precum Vision 360, Park Assist si sistemul de autopilot adaptativ (ACC). Citroen C4 Picasso facelift a fost dezvoltat plecand tocmai de la aceste linii de forta, reusind sa atinga un echilibru ideal in lumea monovolumelor gratie unor caracteristici fara pereche.

C4 Picasso cu facelift are un stil atractiv, cu linii fluide si moderne pentru o personalitate si un dinamism mai puternice, noi stopuri cu efect 3D in versiune standard incepand de la primele solutii de echipare, noi jante din aliaj de 17 inch, o capota in doua nuante disponibila pentru C4 Picasso, o noua culoare argintiu pentru arcada capotei la Grand C4 Picasso si trei noi culori de caroserie.

Satisfactia este oferita tutror pasagerilor, gratie spatiului amplu, designului modular si performantelor superioare pe sosea. De asemenea, exista posibilitatea de a alege dintr-o gama de patru formule personalizate de design pentru a crea un interior dupa propria imagine, adaptat la stilul de viata al fiecaruia.

De la bord nu lipsesc tehnologiile care fac viata mai usoara, precum noul sistem conectat de navigatie 3D Citroen Connect Nav, combinat cu noul ecran tactil de 7 inch, care, impreuna, ofera o mai mare receptivitate si noi servicii conexe. Noul sistem optimizeaza de asemenea utilizarea ecranului HD de 12 inchh pentru o mai mare flexibilitate si claritate. O alta tehnologie noua, menita sa simplifice viata de zi cu zi, este Hands-Free Tailgate, prin care conducatorii auto pot deschide portbagajul cu…piciorul.

Pe de alta parte, la bord exista si tehnologiile cu misiunea de a simplifica conducerea autoturismului si de a ameliora siguranta in trafic, precum sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie si consiliere, sistemul autopilot adaptativ cu functie de oprire, sistemul de avertizare Lane Departure, frana activa de siguranta, sistemul de atentionare a conducatorului auto si sistemul de monitorizare a unghiul mort sau Blind Spot.

C4 Picasso dispune si de un motor nou, odata cu introducerea motorului PureTech 130 S&S EAT6, care duce la extinderea gamei largi de motoare Euro 6, PureTech si BlueHDi, cu amestecul lor impresionant de performanta si consum redus de combustibil.

 

 

 

Distribuie acest articol!