Lubexpert Romania participa la Autonet Mobility Show
04.05.2016
        
Distribuie acest articol!   

Lubexpert Romania anunta participarea cu stand la Autonet Mobility Show – cel mai important eveniment de piese de schimb, accesorii auto si echipamente de service, din industria romaneasca de profil, ce se va desfasura la Cluj Napoca, pe stadionul Arena Cluj, in perioada 6-7 mai 2016. Evenimentul se anunta unul de amploare, avand peste 100 de expozanti care vor reprezenta marci de top ale industriei, Lubexpert Romania, avand rolul de a prezenta marca Mobil.

Pentru a oferi o atmosfera inedita in cadrul acestui eveniment, importatorul si distribuitorul oficial al produselor Mobil aduce pentru prima oara in Romania un simulator de Formula 1 McLaren. Acesta este proiectat pentru a arata intocmai ca si jumatatea din fata a unei masini de Formula 1 McLaren, fiind dotata cu un monitor de 18 inch pozitionat chiar in fata pilotului. Simulatorul permite utilizatorului sa ia parte la o cursa virtuala pe oricare din circuitele de Formula 1, fiecare cursa avand o durata de 4-6 minute si oferind o experienta de pilotaj deosebita. Simulatoarele McLaren au fost utilizate si de catre pilotii echipei McLaren, atat pentru recunoasterea circuitelor, dar si pentru testarea si antrenarea abilitatilor de reactie. Doritorii se pot inscrie si la un concurs al carui premiu este un bilet la o cursa de Formula 1.

Pe langa prezenta simulatorului de Formula 1, un invitat de renume, in persoana domnului Gheorghe Florescu, cel mai cunoscut cafegiu in viata din tara, va incanta vizitatorii standului Lubexpert Romania. Acesta va prepara pentru invitati una dintre cele mai aromate cafele ale sale, prezentand totodata oaspetilor tainele cafelei si importanta acesteia in eficientizarea energiei organismului, similara cu rolul uleiului Mobil 1 in motoare.

De asemenea, in cadrul prezentei sale la Autonet Mobiliy Show, Lubexpert Romania va organiza concursuri cu premii atractive si momente artistice inedite. Partenerii Lubexpert Romania si utilizatorii lubrifiantilor Mobil vor avea ocazia sa discute direct cu reprezentantii ExxonMobil prezenti la eveniment.

Programul de vizitare al evenimentului este vineri, 6 mai, intre orele 12,00 si 18,00 si sambata, 7 mai, intre orele 10,00 si 17,00.

Lubexpert Romania este importator si distribuitor autorizat al ExxonMobil, activand pe piata din Romania din anul 2002 si avand filiale in Ungaria si Slovacia din anul 2012. In aceasta postura, distribuie produse de inalta calitate marca Mobil: lubrifianti de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru diverse aplicatii industriale, unsori, lichid de frana, antigel, precum si multe alte produse speciale. Furnizeaza, de asemenea, servicii complete de asistenta tehnica pre si post vanzari, departamentul tehnic oferind, la cerere, servicii de monitorizare tehnica permanenta atat a produselor vandute, cat si a utilajelor si instalatiilor clientilor firmei.

Distribuie acest articol!