Suzuki Romania isi mareste reteaua cu doi dealeri noi
18.05.2016
        
Distribuie acest articol!   

Autohaus Huber si ATP Motors RO vor intra din aceasta saptamana in familia de dealeri Suzuki Romania. Cele doua companii cu experienta pe piata auto vor reprezenta marca japoneza in orasele Deva, respectiv Baia Mare.

Cu 17 dealeri, Suzuki Romania a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 31% in 2015, numarul total de vehicule Suzuki inmatriculate in Romania fiind de 1.135 de unitati, comparativ cu 865 de unitati in 2014. “Lansarea noului model Vitara, politica globala a marcii, calitatea noilor modele si implicarea totala a dealerilor nostri au dus la o crestere a vanzarilor in 2015, iar acest trend continua si in 2016. Una din prioritatile marcii in Romania este crearea unei retele de dealeri care sa acopere toate zonele tarii si sunt incantat ca anul acesta am reusit sa atragem alaturi de noi o serie de parteneri puternici care ne vor ajuta sa ne consolidam pozitia de piata si sa oferim clientilor nostri servicii si produse de calitate”, a spus Alin Radu, director general Suzuki Romania.

Strategia Suzuki Romania a avut la baza o dezvoltare continua a retelei de dealeri si dezvoltarea campaniilor promotionale si a serviciilor adoptate pietei din Romania, astfel ca incepand din aceasta saptamana, Suzuki Romania va avea doua noi reprezentante, Autohaus Huber in Deva si ATP Motors RO in Baia Mare, care se adauga astfel celor 17 dealeri existenti in acest moment. Ambele reprezentante vor fi dealership-uri 3S: Sales, Service, Spare&Parts.

“Cu un program ambitios pentru urmatorii ani, cu o serie de modele noi care se vor lansa in perioada urmatoare si cu o gama apreciata de clientii din Romania, Suzuki este un brand care are un potential foarte mare de crestere. Avem acum doi noi parteneri in Transilvania si cu siguranta este un beneficiu important pentru marca”, a continuat Alin Radu, director general Suzuki Romania.

Reprezentanta Autohaus Huber din Deva este situata in Calea Hunedoarei nr. 1A (Santuhalm), ia reprezentanta ATP Motors RO in Baia Mare pe Bulevardul Bucuresti, nr. 65. In cele doua showroom-uri sunt expuse toate modelele comercializate de Suzuki in Romania –  Vitara, S-Cross, Celerio, Swift si Jimny, iar noii parteneri ofera si servicii postvanzare, prin service-uri moderne autorizate si dotate conform standardelor recomandate de producator.

Distribuie acest articol!